“ÜYELERİMİZİN TİCARETİNİN ARTMASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPARIM”

8 Nisan 2023

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) Odamız ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği “Kurumlar Vergisi Beyanı İle İlgili Özellikli Konular” seminerine katılım sağladı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkanımız Ahmet Çetin, “Üyelerimizin ihracatı ve ticaretinin artması için elimden geleni yaparım demiyorum. Çünkü hiç sevmediğim bir sözdür. Ben, üyelerimizin ticaretinin artması için ne gerekiyorsa yaparım, bu bir sözdür. Buradaki ticaretin gelişmesi ve sizlerin de ticaretin parçası olabilmesi için ne gerekiyorsa yaparım.” İfadelerini kullandı.

Odamız ve Tekirdağ SMMMO işbirliği içerisinde Konferans Salonumuzda düzenlenen programa Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Tekirdağ SMMMO Başkanı Şerafettin Kurt, İstanbul Eski SMMMO Başkanı Yücel Akdemir, Yeminli Mali Müşavir Mahmut Bülent Yıldırım ile davetliler katıldı.

“ÜLKEMİZDE HER ŞEYi ÜRETİLEBİLECEK KAPASİTEMİZ VAR”

Programda Tekirdağ SMMMO Başkanı Şerafettin Kurt’un açılış konuşmasının ardından konuşan Başkanımız Ahmet Çetin, “Eğer ticaret varsa bu sizlerin oraya ne kadar emek harcadığınızla doğru orantılıdır. Ülkemizde her şey üretilebiliriz. Ürettiklerimize katma değer sağlayıp satamazsak o zaman bir amacı bize ulaşamayız. Bölgemizde ticaretin artmasını istiyorum. Evet, burası ülkemizin en önemli üretim üslerinden biri fakat ticarette aynı noktada değil. Bu sebepledir ki geldiğim günden beri sizlerin daha fazla odamızla iç içe olmanızı, bütün üyelere ticareti daha doğru yapacak argümanları sunmanızı istiyorum. Bizleri de sonuna kadar zorlayın. Üyelerimiz için elimden geleni yaparım demiyorum. Çünkü hiç sevmediğim bir sözdür. Ben, üyelerimiz için ne gerekiyorsa yaparım, bu bir sözdür. Buradaki ticaretin gelişmesi ve sizlerin de ticaretin parçası olabilmesi için ne gerekiyorsa yaparım.” dedi.
Ahmet çetin, başkan, tekirdağ smmmo 

“ÜYELERİMİZİN KAZANMASI İÇİN BU GÖREVE TALİP OLDUK” 

Eğitimler konusunda Odamıza taleplerin artmasını ifade eden Başkanımız Ahmet Çetin, “Odamızdan eğitimler talep edin. Kapılarımızı sonuna kadar açmaya hazırız. Sizlerle daha güçlü yarınlara ulaşmak için biz hazırız. Ticaretin en doğru şekilde yapılması ve üyelerimizin kazanması için bu göreve talip olduk. Makro planlarla birlikte, üyelerimizin kazanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Lakin makro planları oluşturmazsak bölgemizde bir su sorunu kapıda. Suyun olmadığı yerde yaşam olmaz. Bunun için her platformda şansımızı zorlayacağız. Tunca ve Meriç sularının boşa akan kısımlarının bölgemizde değerlendirilmesi lazım. Sizler de bunu bilin ve ulaşabildiğiniz her yere bu sorunlardan bahsedin.” ifadelerini kullandı.  

BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Başkanımız Ahmet Çetin’in konuşmalarının ardından İstanbul Eski SMMMO Başkanı Yücel Akdemir, Yeminli Mali Müşavir Mahmut Bülent Yıldırım “Kurumlar Vergisi Beyanı İle İlgili Özellikli Konular” ve benzeri konularda katılımcılar bilgilendirdi. Bilgilendirmenin ardından gerçekleşen soru cevap kısmı ile program son buldu.