“Trakya’ya Çözüm Olan Oda Başkanları Olarak Anılmak İstiyoruz”

19 Nisan 2023

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan,  Yönetim Kurulu Üyelerimiz,  Edirne TSO Başkanı Hilmi Sezai Irmak, Edirne TSO YK Üyesi Suat Bulut, Malkara TB Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz, Malkara TB Meclis Başkanı Ersin Kaçar, Çorlu TB Başkan Yardımcısı Aydoğan Eren, Çorlu Sayman Üye Mehmet Ali Yavuz, Meclis Üyelerimiz, Yüksek İstişare Kurulumuz ve Oda Personellerimizin katılımı ike düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftarda açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin: “Bir Ramazan’ı Şerifi daha geride bırakıyoruz. Deprem felaketi nedeniyle Ramazanı buruk geçirdiğimiz gibi bayrama da buruk giriyoruz. Bu dönemde tek yürek olduk yaraları sarıyoruz.  İşimiz zor. Ekonomi son yıllarda sert esen rüzgarlar sebebiyle sadece ülkemizde değil dünya genelinde kriz yaratmıştır. Bu dönemde fırsat yaratacak argümanları bulmak zorundayız.” dedi.


ahmet çetin, başkan, iftar, çtso

Bölgedeki su sorununa da değinen Başkanımız Çetin, “Trakya Odalarına yaptığımız ziyaretlerde bölgemiz için önemli konuları istişare ettik. Bayram sonrası daha fazla bir araya gelerek ihtiyaçlara çözüm arayacağız. Susuz kalan bölgemizin sulandırılması Meriç ve Tuna’nın suları ile bölgemizin su kaynaklarının artmasını hep birlikte sağlayacağız. İnanıyorum ki bu dönemde Trakya oda başkanları olarak başarılı bir tarihe imza atacağız. Sadece sanayi değil tarımda da Türkiye’ye katkı sağlayacak bir bölge olmak için çalışacağız. Trakya’ya çözüm olan Oda Başkanları olarak anılmak istiyoruz. İnanmak lazım. Birlikte her şeyi başaracağımıza inanıyorum. Hepimize çok fazla iş düşüyor. Tüm kanallarda bu sorunu anlatmalıyız.” ifadelerini kullandı.


ahmet çetin, başkan, iftar, çtso