45’incisi Düzenlenen Yapı Fuarına Ziyaret

28 Nisan 2023

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 45’incisi düzenlenen, 50 ülkeden Yapı ve İnşaat Sektörünün satın alma profesyonelinin katıldığı Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul'un açılışı gerçekleşti. Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Fırat, 4, 11 ve 12 Meslek Komitesi Üyelerimiz, Odamızın araç ve bilgilendirme desteği sağladığı, fuara katılım sağladı.

1,5 milyar Euro’ya yakın bir iş hacmi yaratması beklenen Yapı Fuarı- Turkeybuild, bölgedeki en etkili iş platformu olmasının yanı sıra, Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma özelliğini de taşıyor. Fuarı gezen ve sektör ile ilgili son gelişmeleri takip eden üyelerimiz, kendilerini tanıtarak yeni firmalar ile de tanışma fırsatı buldu.. Yapı sektörünün bir araya getiren fuara, Odamız üyesi Goldfix firması da katılım sağladı. Ziyaretçilerimiz, katılımcı firmamızı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 4 gün boyunca devam edecek olan fuarın katılımcı ziyaretçilere yeni iş imkanları sunması bekleniyor.

“TİCARETLERİNİ ARTTIRMALARI DA EN BÜYÜK ARZUMUZ”

Gerçekleşen ziyaret iş gezisi ile ilgili olarak Odamız Fuar ve Gezi Komisyonundan yapılan açıklamada: “Komitelerimizi ilgilendiren hemen hemen her fuara Odamızın da destekleri ile katılımlarımızı gerçekleştirmek ve üyelerimizin sektörleri ile ilgili yaşanan son gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlamak istiyoruz. Bunun yanı sıra katıldığımız iş gezilerinde yeni iş anlaşmaları gerçekleştirmeleri, ticaretlerini arttırmaları da en büyük arzumuz. Üyelerimiz için gerçekleştireceğimiz bu iş gezilerine kendilerinin de daha fazla katılım sağlamasını ayrıca arzu ediyoruz. Üyelerimiz için çalışmaya, onlara faydalı olacak çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.” dedi. Yönetim Kurulu Üyemiz Bünyamin Fırat, Odamız desteğiyle gerçekleşen fuar ziyaretinde katılımcı üyelerimizin yeni ticari anlaşmalara imza atmaları en büyük isteğimiz ifadelerini kullandı