SAMSUNG, TEDARİKÇİ AĞINDA YER ALMA İMKANI TEDARİKÇİ GÜNLERİNDE SAĞLANACAK

3 Mayıs 2023

Odamızın, bölgemizdeki önde gelen firmalar ile KOBİ'lerimizi buluşturmayı hedeflediği ve ara üründe bölgemizin işletmelerinin tercih edilmesine yönelik hayata geçirmeyi planladığı Tedarikçi Günleri programı için görüşmeler devam ediyor. Bu kapsamda bölgemizin hatta dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer alan Samsung firması, ziyaret edilerek Tedarikçi Günleri programımıza davet edildi.

Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyelerimizin Ümit Süthan ve Bünyamin Fırat yer aldı. Yönetim Kurulumuz burada Samsun işletmesi AR-GE Birimi Yetkilileri Sayın Tolga Ekici ve Sayın Ramiz Erdem Aykaç ile bir araya geldi. Sayın Tolga Ekici ve Sayın Ramiz Erdem Aykaç, Samsung'un Çerkezköy işletmesindeki üretim alanlarında ve yerlileştirilmesi muhtemel ürünlerden bahsetti.

Yönetim Kurulumuz, burada Tedarikçi Günleri programının hedeflerinden bahsetti. Düzenlenecek olan programda bölgemizin önde gelen büyük işletmeleri ile ara ürün temini sağlayan KOBİ'lerimizin bir arada çalışması ve iki taraf için de kazanç sağlayacak anlaşmalara imza atılması hedefleniyor. Düzenlenecek programda yeni ticari anlaşmalara imza atan üyelerimiz Samsung tedarikçi ağında yer alacağı gibi sadece bölgesel değil aynı zamanda ulusal tedarikçi firmalar arasında yer alma fırsatı bulacak ve yeni pazarlara açılabilecek.

Gerçekleşen ön görüşmenin ardından Yönetim Kurulumuz, destekleri ve misafirperverliğinden dolayı Sayın Aykaç ve Sayın Ekici'ye teşekkürlerini iletti.