"Yeni bir dünya geliyor"

4 Mayıs 2023

Sanal Para - Sentetik İnsan - Lego Din ve Mahşerin Dört Atlısı, Küresel Ekonomik Kriz ve Yeni Dünya Düzeni kitapları başta olmak üzere birçok kitabı bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Odamız tarafından düzenlenen seminerde üyelerimiz ile bir araya geldi. Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, yeni bir dünya düzenin geldiğini ifade ederek, paranın tarihsel gelişimi, hayvanlar ile gıdalar üzerinde yapılan deneyler gibi birçok konuda bilgilerini paylaştı.

Odamızın üyelerimiz için düzenlediği eğitim ve seminerler devam ediyor. Odamız, 1.200’ün üzerinde konferans vermiş, 10’un üzerinde kitabı bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu’nu üyelerimiz ile buluşturdu. Konferans Salonumuzda düzenlenen Sanal Para, Sentetik İnsan, Yeni Dünya Düzeni ve Lego Din başlıklı seminere Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Sinan Sifil ile Mustafa Ogün Asıl, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ümit Süthan, Sedat Çolak, Ufuk Mangır, Özgür Sönmez, Bünyamin Fırat, Evren Kahraman ve üyelerimiz katıldı.

EĞİTİMİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Seminerde açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, toplumlar için eğitimin önemine değinerek, gelişimi sağlayacak en önemli unsurun eğitim ve eğitilmiş bir toplum olduğunu ifade etti.


ahmet çetin, çtso, başkan, yeni dünya düzeni, sentetik insan, sanal para, ramazan kurtoğlu, çerkezköy tso

PARANIN TARİHSEL GELİŞİMİ

Ramazan Kurtoğlu, geçmişten bugüne ve geleceğe uzanan, ekonomik ve toplumsal konulara dair kapsamlı araştırmalarını tarih sahnesinden örneklerle de pekiştirerek anlattı. Yeni bir dünya düzenin gelmekte olduğunu ifade eden Kurtoğlu, 2023 – 2030 yılları arasında önemli gelişmeler yaşanacağını ifade etti. Ramazan Kurtoğlu, paranın bugüne kadar geçirdiği tarihsel değişimi, nakit paranın ortaya çıkışını ve neden ortadan kaldırılmak istendiğini aktarırken, paranın tarihsel gelişimi ve sistemleştirilmesi ile ilgili bilgilerini aktardı. Yeni dünya düzeninin nasıl kurgulandığını ve adım adım nasıl hayata geçirildiğini açıklayan Kurtoğlu, ekonomik eşitsizliğin biyolojik eşitsizliğe evirilişinin ve bu eşitsizliğin gelecekte hangi boyuta varacağının bilgisini veriyor. Kurulmak istenen yeni dünya düzeninde paranın, insan üzerinde oynanan oyunların ve yeni bir inanç sistemi üzerinden kurgulanmak istenen düzenin tüm detaylarını tarih boyunca yaşanan gelişmeler ışığında geleceği yorumlayarak verdiği için paylaşımları ayrı bir önem taşıyor. Kurtoğlu, hayvanlar ve gıdalar üstünde yapılan deneylerin insanlığa yapacağı etkiden bahsederek, tüketilen gıdalara dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

ahmet çetin, çtso, başkan, yeni dünya düzeni, sentetik insan, sanal para, ramazan kurtoğlu, çerkezköy tso

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Seminer sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, paylaştığı bilgiler için Sayın Kurtoğlu’na teşekkürlerini ileterek Odamızın plaketini kendisine takdim etti.

ahmet çetin, çtso, başkan, yeni dünya düzeni, sentetik insan, sanal para, ramazan kurtoğlu, çerkezköy tso